Saunashark - Tünnisaun

Terrassisaun 160

160 cm pikkune torusaun on kompaktne ja ideaalne kahele või kolmele inimesele. Selle silindriline disain tagab kiire ja ühtlase soojenemise, pakkudes meeldivat saunakogemust. Saun on saadaval ka klaasist esiseinaga, mis avab vaate väliskeskkonnale. Kompaktne suurus sobib hästi väiksematesse aedadesse ja terrassidele.

Hind al 2335€

(sisaldab km)

See neljakandiline, ümarate nurkadega saun on kujundatud nagu kuubik ja sobib 2-3 inimesele. Saunal on mugav L-kujuline lava ja seljatoed, mis võimaldavad saunatajal mugavalt selga sirutada. Saun on saadaval kahes variandis: klaasist esiseinaga, mis pakub avarat vaadet, või klaasukse ja puitseinaga, mis tagab privaatsuse. Kompaktne ja stiilne disain teeb sellest suurepärase valiku igasse aeda või terrassile.

(sisaldab km)

See avar, ümarate nurkadega saun mahutab 4-5 inimest ja on kujundatud nagu kuubik. Saunal on mugavad lavad mõlemal pool ja seljatoed, mis võimaldavad saunatajatel mugavalt selga sirutada. Saun on saadaval kahes variandis: klaasist esiseinaga, mis pakub avarat vaadet, või klaasukse ja puitseinaga, mis tagab privaatsuse. Elegantne ja praktiline disain muudab selle sauna ideaalseks valikuks neile, kes otsivad luksuslikku ja mugavat saunaskäiku oma koduaias või terrassil.

Hind al 3884€

(sisaldab km)

250 cm pikkune torusaun mahutab mugavalt kuni neli inimest ja sisaldab väikest terrassi. Saadaval on kaks varianti: klaasist esisein avaraks vaateks või privaatne klaasuks ja puitseinad. Silindriline disain tagab kiire ja ühtlase kuumenemise, sobides suurepäraselt igasse aeda.

Hind al 3079€

(sisaldab km)

220 cm pikkune torusaun on ideaalne 2-4 inimesele, pakkudes suurepärast võimalust lõõgastumiseks. Saun on saadaval kahes erinevas versioonis: avara klaasist esiseinaga, mis laseb sisse rohkelt valgust ja võimaldab nautida vaadet, ning privaatsema puitseina ja klaasuksega variandis, mis tagab rahuliku ja intiimse saunakogemuse. Tänu oma mõõdukale suurusele sobib see hästi nii väiksematesse kui suurematesse aedadesse ja terrassidele, pakkudes luksuslikku saunakogemust igal ajal.

Hind al 3212€

(sisaldab km)

Esitleme uhkusega uut sauna “Camilla Big”! See saun on inspireeritud kuubiksaunast ja mõeldud suurematele peredele ja sõpruskondadele. “Camilla Big” ühendab endas elegantse disaini ja praktilisuse, olles täiuslik lahendus igasse kodusse. Sauna nurgad on ümarad ja sellel on kaks ruumi – ühes saab nautida mõnusat leili ja teises ruumis end pesta. Kahetasapinnaline lava seljatugedega pakub maksimaalset mugavust. Klaasist esisein avab kauni vaate loodusele, muutes saunakogemuse veelgi meeldivamaks.

Hind al 9466€

(sisaldab km)

“Camilla Spa” – luksuslik kümblustünni ja sauna kombinatsioon, mis toob spa-elamuse otse sinu koju!
Mugav ja ruumikas:
Kahe eraldi ruumiga: Naudi nii sauna kui kümblustünni, mõlemad oma küttesüsteemiga.
Seljatugedega lava: Tagab maksimaalse mugavuse ja lõõgastuse.
Tagaseinas kaks ovaalset akent: Lisa loomulikku valgust ja stiili.

Hind al 9910€

(sisaldab km)

See neljakandiline saun, mis on valmistatud kvaliteetsest termopuidust ja mahutab mugavalt 2-3 inimest. Saunal on stiilne klaasuks ja klaassein, mis loovad avara ja valgusküllase atmosfääri. L-kujuline lava seljatugedega tagab maksimaalse mugavuse. Sauna saab tellida välissaunaks terrassile või aeda, kus lisana on võimalik osta ka katusematerjali. Samuti sobib see ideaalselt kontorisse või suurde vannituppa, ilma katusematerjalita.

Hind al 3165€

(sisaldab km)

See keskmise suurusega  neljakandiline saun, mis on valmistatud kvaliteetsest termopuidust ja mahutab mugavalt 3-4 inimest. Saunal on stiilne klaasuks ja klaassein, mis loovad avara ja valgusküllase atmosfääri. L-kujuline lava seljatugedega tagab maksimaalse mugavuse. Sauna saab tellida välissaunaks terrassile või aeda, kus lisana on võimalik osta ka katusematerjali. Samuti sobib see ideaalselt kontorisse või suurde vannituppa, ilma katusematerjalita.

Hind al 4443€

(sisaldab km)

See stiilne suur neljakandiline saun mahutab mugavalt vähemalt 5 inimest. Saun on varustatud L-kujulise lava ja seljatugedega, tagades maksimaalse mugavuse. Saadaval nii sisesaunaks kontorisse kui ka välisaunaks aeda. Klaassein ja klaasuks loovad avara ja valgusküllase atmosfääri.

Muuda oma saunakogemus erakordseks – telli see luksuslik saun juba täna!

Hind al 5485€

(sisaldab km)

See kümblustünn on ideaalne aastaringseks kasutamiseks ja sobib suurepäraselt igasse aeda või terrassile. Kümblustünnil on termopuidust kest ja klaasfiibrist sisu, mis tagavad vastupidavuse ja mugavuse. Integreeritud ahi ja ümar trepp lisavad kasutusmugavust ja turvalisust. Tünni saab täiendada erinevate lisadega, nagu LED-valgustus, mullisüsteem ja soojustatud kate, mis muudavad teie kümbluskogemuse veelgi luksuslikumaks.

Hind al 2924€

(sisaldab km)

See neljakandiline CubeBath kümblustünn, mis mahutab mugavalt kuni 6 inimest. On valmistatud vastupidavast termopuidust ja klaasfiibrist sisuga, tagades pikaealisuse ja mugavuse. Integreeritud ahi võimaldab kiiret ja tõhusat kütmist, muutes kümbluse nauditavaks igal ajal. Kümblustünnile on saadaval erinevad lisavarustused, nagu LED-valgustus, mullisüsteem ja soojustatud kate, et muuta teie kümbluskogemus veelgi luksuslikumaks.

Hind al 3751€

(sisaldub km)

Koge värskendavat luksust “FrostSolo” külmtünniga! See  tünn on loodud pakkuma mõnusat jahutust kuumal suvepäeval või võimalust proovida jäävanni talvel – ideaalne viis keha turgutamiseks. Peamised omadused: Klaasfiibrist sisu: Vastupidav ja lihtne hooldada.
Termopuidust kest: Ilus ja kauakestev välimus.
Ühele inimesele: Kompaktne ja isiklik lõõgastus.

Hind al 1413€

(sisaldab km)

“ChillOvale” külmtünni – ideaalne lahendus koduseks jahutuseks ja lõõgastuseks! Nagu kodune vann, pakub see tünn värskendust kuumal suvepäeval ja turgutust talvel pärast sauna.

“ChillOvale” külmtünn on valmistatud vastupidavast klaasfiibrist sisuga ja stiilse termopuidust kestaga, mis lisab igasse koduaeda elegantsi. Kompaktne ja mugav disain tagab, et see sobib suurepäraselt igasse õue.

Hind al 1786€

(sisaldab km)